I. Torta verseny és muffin fesztivál Tapolca

Nagyításhoz kattintson a képre!

I. Torta verseny és muffin fesztivál

Tapolcán első alkalommal megrendezésre kerül egy fantasztikus torta VERSENY!!

Várjuk gyermekek, háziasszonyok, amatőr (cukrász végzettség nélküliek) cukrászok jelentkezését.

Nevezési határidő: 2018. március 3.

Idén ez a tapolcai „Együtt a Kézilabdáért Alapítvány”-t támogatjuk!

Szállást is tudunk biztosítani, aki erre igényt tart, kérem nevezésnél jelezni.

Adott témánk nincs, méret határt sem állítottunk fel, valamint a belső merevítés is megengedett. Az alkotásoknak körülbelül 60x80cm helyet tudunk biztosítani. Egy asztalon 2 alkotást helyezünk el. Asztalterítőt a helyszínen biztosítunk. Otthonról hozott alkotásokkal lehet indulni, tehát otthon sütöd, töltöd, burkolod, díszíted,dekorálod. Ha egyben nem tudod szállítani az alkotásod a helyszínen lesz kb 30 perced az összeállításra, ha több időre van szükséged kérlek jelezd nevezésénél.
A versenyzők belépése díjtalan, a kísérőknek 500 Ft.

A versenyzők érkezése a helyszínre 2018. március 24. reggel 8.30 óra.

Aki nem tud, a megadott időben megérkezni kérem, jelezze ezt felénk ezen a számon: 06 30/ 449-9937

Kategóriák:
Burkolt torta kategória, azaz Amatőrök, Cukrászok:

Téma: Szabadon választott. Méretek: nincs megszabva, belső merevítés megengedett. Asztal mérete: 60x80 cm körülbelül.
Zsűrizés után a torta felvágásra kerülhet a versenyző beleegyezésével. Ehető alapanyagból kell készülnie, valamint fel kell tüntetni az esetleges allergén anyagokat is. Asztalterítőt biztosítunk, környezet dekorálása nem kötelező, de a zsűri értékeli az esetleges fáradozást. Papírtányért, műanyag villát, kést a torta felvágásához kérlek hozz magaddal.

Artisztika:
Mérethatár nincs megszabva. Téma szabadon választott. Az asztal mérete függ az alkotás méretétől, de maximum 60x 80 cm helyet tudunk biztosítani. Hungarocell, belső merevítés, drót megengedett. Idegen anyagoktól tartózkodunk: faháncs, organza és társai.

Cukorvirág:
Feladat egy igényes asztaldísz kialakítása. Figyelembe veszik a levelek, szirmok számát, erezetét és az összhangot is. Fantázia virágokat is elfogadjuk valamit a cukormasszából készült vázákat és a kerámia vázákat is.

Gyerek: szabadon alkothatnak ( 6-15éves korig)

Muffin: Lehet édes vagy sós, esetleg egyszerre mind a kettő is minimum 12 db lehet indulni. Papírtányért, műanyag villát kérlek hozz magaddal, biztonság kedvéért kést is.

Nevezés menete:
A jelentkezési lapot kitöltve vissza küldeni a tortafeszt2018@gmail.com email címre a nevezési lap megtalálható a versenykiírás utolsó oldalán. Minden kategóriában az első 3 helyezett részesül díjazásban. Emléklapban mindenki részesül.

Verseny napján pontban 8.30 órára kell megérkezni a megadott címre. Onnan további eligazítást követően foglalhatjátok el a helyeteket.
 


Települések Tapolca közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Gasztronómia
helyszín
  • Balaton
Település ismertető
  • Tapolca

    Tapolca a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. Tapolca minden irányból jól megközelíthető, 3 vasútvonalon és 7 közúton juthatunk a városba.

Szállások Tapolcánés környékén


További találatok: | | |
Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu