Nyereményjáték

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Nyereményjáték

Feltöltve: 2016-01-15

NYERJEN 5 ÉJSZAKÁS 4 SZEMÉLYES SÍELÉST SÍBÉRLETEKKEL NASSFELDRE, KARINTIA LEGNAGYOBB SÍTEREPÉRE!

Nassfelden könnyű megoldani a gyermekfelügyeletet. Hány szállodát sorol fel honlapunk, ami saját óvodával rendelkezik?

Segítség itt >>

Üdvözöljük Nassfelden, Karintia síparadicsomában. A „nice surprise“ mottónak megfelelően itt mindent megtalál, ami a téli sportok szerelmeseit lázba hozza… és még sok minden mást is. Mi lenne például, ha a síelés során Olaszországban tenne egy fordulót, vagy a napsütés kísérné végig az útján a változatos lesiklópályán? Nassfeld síparadicsomában a sportsíelőket és a családokat egyaránt egyedülálló élmény várja, hiszen 110 km hosszúságú, teljesen hóbiztos sípályát élvezhetnek, amely 30 sífelvonóval és sílifttel rendelkezik. Élvezze napsütésben a sívakációt és a fantasztikus panorámát Nassfeldben!

Gyerünk a sípályára!

„Nemrég a Nassfeld–Pressegger See üdülőrégióban töltöttem egy hétvégét, a barátaimmal síeltem. Csodálatos, napsütéses időnk volt egész végig, és a 110 kilométert, amennyit biztosan megtettünk a hétvége alatt, mindvégig kitűnően karbantartott sípályán síelhettük.
— Taschler Ruth, blog.simedia.eu

2015/2016-ös téli szezon: 2015. december 04-től 2016. április 10-ig

A változatos és hangulatos síterepen minden síelő megtalálhatja a számára legmegfelelőbb sípályát; a kiválóan karbantartott kék, piros és fekete pályák az egész szezonban hóbiztos téli élményekkel várják az üdülővendégeket. A Nassfeld síterepen ugyanis a különleges mikroklímának köszönhetően a megfelelő mennyiségű hóval soha nincsen gond. Ez azt jelenti, hogy ha Holle anyó pihenőre is térne, a hóágyúk mindig bevetésre készen állnak. Az már csak külön plusz, hogy a sípályák 100%-a hóágyúzható. Kedvező fekvésének és modern infrastruktúrájának köszönhetően a Nassfeld síterep számos kitüntetésben részesült már és Ausztria 10 legjobb síterülete közé tartozik.

Ausztria, Nassfeld siparadicsom

Ausztria TOP 10 síterepének egyike
Lélegzetelállító kilátás az Alpok déli részén
110 kilométernyi kiválóan karbantartott sípálya: ebből 11 km nehéz, 69 km közepesen nehéz és 30 km könnyű sípálya
30 modern sífelvonó és sílift
Garantált hóbiztosság + sok napsütéses óra
25 alpesi hütte és étterem
Az Alpok legnagyobb napozóterasza
osztrák kedélyesség + olaszos hangulat
„Freeride/Fun“, „Funslope“ területek, snowpark, símozi
Ingyenes wifi a síterületen
3 gyakorló sípálya gyermekeknek
szánkózás, sífutás, sítúrák, hócipős túrák

Újdonságok a 2015/2016-os téli szezonban

hatszemélyes „Rudnigsattelbahn“ sífelvonó fűtött ülésekkel, időjárástól védő tetővel, gyermek biztonsági üléssel
Warm-up funkcióval ellátott szerelvény felhúzható tetővel
20 hektárral bővített pálya – összesen 300 hektár
„Nordic Competence Center” és „Beginner Area” kiépítése és üzemeltetése Tröpolachban
„Kids surprise“: 10 éven aluli gyermekeknek a napi jegy minden szombaton 10 euróért kiváltható!

A legtöbb hó Ausztriában

Az elmúlt téli szezonban számtalanszor hallhattuk ezt a hírt a Nassfeld síterepről, amely hónapokon át a legnagyobb hótakaróval büszkélkedhetett az európai síterepek közül. Mindez a csapadékban gazdag adriai légáramlatoknak volt köszönhető, amelyek több méter vastag hótakaróval borították a Karni-Alpokat. A karintiai Nassfeld síterep a Keleti-Alpok egyik leghóbiztosabb síterepe..

Ha valamennyi hóesést összeszámoljuk, akkor az elmúlt télen a Nassfeld síterepen több mint 12 méter hó esett! Az elmúlt évek átlaga alapján pedig nagyjából 7-8 méter vastag hótakaróval lehet számolni a Nassfeld síterepen, a különleges mikroklímának köszönhetően.

Nassfeld sípályatérkép

Nyissa meg a sípályatérképét, hogy pontosabban megszemlélhesse a nassfeldi felvonók és sípályák elhelyezkedését.

15 kitüntetés Nassfeldnek!

A Nassfeld síterepet a 2014. március 9-i felmérés alapján a skiresort.de 15 kategóriában is kitüntetésben részesítette. Mindemellett a Nassfeld síterep a „Szálláskínálat a sípályák és a felvonók közvetlen közelében” kategória győztese lett.

Kiváló teljesítmény haladóknak!

A skigebiete-test.de tesztjén a Nassfeld síterep mindjárt három kategóriában is kitüntetéseket söpörhetett be: „Kiváló teljesítmény haladóknak”, „Kiváló teljesítmény profiknak” és „Kiváló teljesítmény az après-ski területén”.

Egy síterület a síelés szerelmeseinek!

Széles pályák, rengeteg napsütés, gasztronómiai különlegességek, sokszínű rekreációs és wellness-szolgáltatások - így képzelik el a síelés szerelmesei a tökéletes téli üdülést. 2015-ben a Snow-Online.de által Nassfeld az egyik legjobb síterep címet nyerte el.

Sportos kihívás

Az ambiciózus carvingosokra ezen a síterepen szinte minden kanyarban különleges meglepetés vár. Már a felvonó pénztáránál apróbb figyelmességekkel köszöntik a síelni vágyókat. A hatalmas kiterjedésű síterületen még a tapasztalt síelők is törhetik a fejüket, melyik pályát válasszák elsőként, és bizony napok telhetnek el, mire az összes pályát besíelik. Mégis, az apró meglepetések teszik a Nassfeld síterepet igazán különlegessé.

A két „símozi versenypályán” a síelés szerelmesei a világkupa-versenyzők nyomdokaiba léphetnek, mialatt egy kamerarendszer a teljes lesiklást filmre veszi. A „napfényes pontokon” egész nap napsütötte pályákon hódolhatunk szenvedélyüknek, a Nassfeld mozi segítségével pedig az üdülés legszebb panorámafotóit készíthetik el az üdülővendégek. Az olyan klasszikusok, mint a hópark és a freeride terepek természetesen szintén megtalálhatóak a kínálatban. További információért és nassfeldi szállásfoglalásért budapesti irodánk a +361 329 6355 telefonszámon és a magyar@nassfeld.at e-mail címen várja jelentkezését!

Tipp: egy síeléssel eltöltött nap után 25 alpesi hütte várja a betérőket vidám après-ski mulatságra.

A legtöbb hó Ausztriában – garantált hóbiztosság Nassfelden

2013/14 telén Nassfeld hónapokig vezette a ranglistát Európában, köszönhetően a régióra jellemző csapadékban bővelkedő Adria frontoknak, melyek méteres hótömeget hoztak létre, amit csak „fehér pompa”-ként emlegetnek Karintiában. Ennek köszönhetően Nassfeld a Keleti-Alpok „hónyelője“, az egyik leghóbiztosabb síterep.

Az utóbbi években átlagosan 7-8 méter hó esett Nassfelden, ráadásul a különleges mikroklímának köszönhetően bizonyítottan több a napsütés, mint más síterepeken (100 órával több mint az Alpok északi oldalán).

Legjobb ajánlat a téli üdüléshez

A Nassfeld síterület az egész téli időszakban kedvezményes és vonzó ajánlatcsomagokkal várja az üdülővendégeket. Hűen a „nice surprise” mottóhoz, az árban és a szolgáltatásokban egyaránt előnyökre számíthatnak azok, akik Nassfeldet választják téli üdülésük helyszínéül. Örüljön a meglepetéseknek, és foglalja le szállását most online, vagy hozzáértő munkatársaink segítségével, akik budapesti irodánkban a +361 329 6355 telefonszámon és a magyar@nassfeld.at e-mail címen várják jelentkezését!